Profesorul doctor Leonard Linkow de la Universitatea New York, SUA a spus cateva cuvinte despre studentul sau Ioan Sirbu acum ajuns profesor universitar doctor:

Prima dată l-am cunoscut pe dr. Ioan Sîrbu când am fost invitat la București, pentru a participa la un Seminar cu o largă audiență. Domnia sa avea, printre altele, sarcina să-mi acorde sprijinul necesar pe timpul seminarului pentru a prezenta expunerea, pentru a beneficia de traducere.
Dr. Sîrbu m-a surprins din primul moment cât era de preocupat de a-și extinde aria de cunoaștere în noul domeniu al Implantologiei.
Privindu-l în ochi și pătrunzând în universul său interior am realizat în foarte scurt timp cât era el de captivat, de fascinat dar și stimulat de expertiza pe care eu o ofeream Seminarului în ceea ce privea Implantologia.
De aici a pornit invitația de a veni de mai multe ori în SUA, la New York și a lucra în renumita clinică americană pentru diferite perioade de timp.
Apoi a început să rezolve el însuși cazurile din România, de ordinul sutelor și miilor, dobândind performanță, stăpânirea tehnicilor chirurgicale și cunoașterea profundă a domeniului. Astăzi, când dr. Ioan Sîrbu a depășit numărul de 10.000 de implanturi și își prezintă experiența proprie, de autor sau de coautor, în lucrări de înaltă ținută științifică, afirm cu responsabilitate și convingere: Dr. Sîrbu este Numărul Unu în Implantologia din România!

Din nefericire pentru implantologia mondiala pe 26 ianuarie 2017 profesorul doctor Leonard Linkow a decedat, dupa o frumoasa cariera si mii de studenti formati, la frumoasa varsta de 91 de ani.

Leonard Linkow unul dintre pionerii implantologiei mondiale a fost profesorul viitorului pioner al implantologiei romananesti: Ioan Sirbu.

diploma americana implantologie dentara ioan sirbu